**Termeni și Condiții**

Bine ați venit pe www.ofertar.ro, o platformă de vânzare/cumpărare de mașini deținută și operată de Beaphoenix Webdesign Ltd www.beaphoenix.co.uk Prin accesarea și utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu Termenii și Condițiile prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza serviciile oferite de platforma noastră.

1. **Despre Platformă:**
– www.ofertar.ro este o platformă online care facilitează vânzarea și cumpărarea de mașini între vânzători și cumpărători privați sau dealeri.
– Beaphoenix Webdesign Ltd. nu deține nicio mașină prezentată pe platformă și nu este responsabil pentru tranzacțiile dintre părțile implicate.

2. **Postarea Anunțurilor:**
– Vânzătorii pot alege între postarea gratuită sau postarea plătită, selectând unul dintre pachetele disponibile.
– Beaphoenix Webdesign Ltd. nu își asumă răspunderea pentru informațiile incorecte sau incomplete furnizate de către utilizatori în cadrul anunțurilor.

3. **Responsabilități ale Utilizatorilor:**
– Utilizatorii sunt responsabili pentru exactitatea și legalitatea informațiilor furnizate în cadrul anunțurilor.
– Vânzătorii și cumpărătorii sunt sfătuiți să verifice cu atenție informațiile despre vehicul și să obțină documentele corespunzătoare înainte de a încheia o tranzacție.

4. **Confidențialitate și Protecția Datelor:**
– Informațiile personale furnizate în timpul utilizării platformei vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate.
– Beaphoenix Webdesign Ltd. se angajează să protejeze confidențialitatea datelor utilizatorilor săi conform standardelor legale și etice.

5. **Plată și Rambursare:**
– Plata pentru serviciile premium poate fi efectuată în conformitate cu opțiunile disponibile pe platformă.
– Beaphoenix Webdesign Ltd. nu oferă rambursări pentru plățile efectuate în legătură cu serviciile sale.

6. **Modificări și Actualizări:**
– Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza Termenii și Condițiile în orice moment fără notificare prealabilă.
– Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic Termenii și Condițiile pentru a fi la curent cu orice modificări.

Prin utilizarea www.ofertar.ro, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată în secțiunea de Contact de pe site. Mulțumim pentru încrederea acordată!

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.Creat de Beaphoenix.eu 

Descarca app