**Politica de Confidențialitate pentru www.ofertar.ro**

 

Ultima actualizare: 19/01/2024

 

Bine ați venit pe www.ofertar.ro, platforma de vânzare/cumpărare de mașini deținută de Beaphoenix Webdesign Ltd www.beaphoenix.co.uk Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile tale pe site-ul nostru. Te rugăm să citești cu atenție această politică și să ne contactezi dacă ai întrebări sau nelămuriri.

 

**1. Informații colectate**

 

1.1. **Informații furnizate de utilizatori:** La crearea unui cont pe www.ofertar.ro, colectăm informații precum numele, adresa de e-mail și alte detalii relevante pentru procesul de vânzare/cumpărare de mașini.

 

1.2. **Informații automat colectate:** Atunci când accesezi www.ofertar.ro, colectăm automat informații precum adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de navigare.

 

**2. Utilizarea informațiilor**

 

2.1. Utilizăm informațiile colectate pentru a facilita procesul de vânzare/cumpărare de mașini pe platformă și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

 

2.2. Informațiile furnizate de utilizatori pot fi folosite pentru a trimite actualizări privind contul, oferte speciale sau alte informații relevante.

 

2.3. Informațiile automat colectate pot fi utilizate pentru analiza tendințelor de utilizare și îmbunătățirea funcționalității site-ului.

 

**3. Partajarea informațiilor**

 

3.1. **Cu terțe părți:** Informațiile tale pot fi partajate cu terțe părți doar în scopul facilitării tranzacțiilor de vânzare/cumpărare de mașini și pentru a respecta legile în vigoare.

 

3.2. **Cu parteneri de servicii:** Colaborăm cu terți pentru a oferi servicii precum procesarea plăților sau serviciile de suport. Informațiile pot fi partajate în măsura necesară pentru a furniza aceste servicii.

 

**4. Securitatea informațiilor**

 

4.1. Luăm măsuri pentru a proteja informațiile tale împotriva accesului neautorizat, utilizării indebite sau divulgării.

 

4.2. Încurajăm utilizatorii să-și protejeze conturile prin utilizarea unor parole puternice și să își actualizeze informațiile de contact în mod regulat.

 

**5. Drepturile utilizatorilor**

 

5.1. Utilizatorii www.ofertar.ro au dreptul să solicite accesul, rectificarea sau ștergerea informațiilor personale.

 

5.2. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări privind confidențialitatea, ne poți contacta la adresa [adresa de e-mail].

 

**6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate**

 

6.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor fi afișate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat după publicare.

 

Mulțumim pentru încrederea acordată platformei www.ofertar.ro!

 

Echipa Beaphoenix Webdesign Ltd.

Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate.Creat de Beaphoenix.eu